Hallå där Peter Åkergren!

MO-Service som är en del av Prenad har fått en ny serviceledare i form av Peter Åkergren. Peter är född och uppväxt i Helsingborg men bor sedan ett par år tillbaka i Bjuvs kommun tillsammans med familjen.

Grattis till nya tjänsten
– Tack, det känns som en spännande utmaning. Jag har ju jobbat här i drygt ett år som servicetekniker men arbetat sedan studenten inom branschen som tekniker. Det är ändå mycket att lära att gå från servicetekniker till serviceledare.

Hur ser framtiden ut?
– MO-Service/Prenad är ett företag som växer hela tiden samtidigt som vi behåller den lokala förankringen som servar både privatpersoner som företag. Det finns utrymme att fortsätta växa och leverera kvalitetslösningar av el och vitvaror i Söderåsområdet.

Dina styrkor?
– Min bakgrund är givetvis min största styrka. Jag är ny i rollen men jag vet hur jag vill ha det och vet vad som funkar för teknikerna.

Vi önskar Peter och Prenad lycka till.