Prenad installerar el och vitvaror

MO-Service är ett välkänt företag som sedan ett antal år tillbaka är en del av Prenad. Ett stort företag med stark lokal förankring som servar både privatpersoner och företag.

När Söderåsjournalen besöker Daniel Gyllenbjörk och Ali Reza på deras arbetsplats håller de på med att installera tvättstugor.
– Vi erbjuder ett helhetskoncept för tvättstugor till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från några installationer till stora projekt, där vi renoverar och bygger helt nya tvättstugor. Vi har kunskapen och kan ge ett helhetskoncept med Electroluxprodukter, berättar Daniel Gyllenbjörk.

Service och underhåll
Prenad säljer och installerar tvättmaskiner med automatisk dosering av tvättmedel. Det ger minskad miljöbelastning, minskade hud- och allergiproblem samt mindre slitage på tvättmaskinerna. Tvättstugor som installeras har digitala bokningssystem vilket ökar säkerheten och underlättar för alla som använder tvättstugan.
– Vi är ett service- och installationsföretag som ger kunderna önskad service och installationer som krävs. ”Levererar i tid och ger utmärkt
service” är ett omdöme som sammanfattar vad våra kunder tycker om oss,
säger Peter Åkergren som är serviceledare.

Tack vare sin storlek kan Prenad vara både prisvärda och leverera i tid. Prenad genom MO-Service levererar elinstallationer, service av vitvaror och professionell tvättutrustning till såväl privata som offentliga fastighetsägare i Söderåsområdet.

Med många års erfarenhet från branschen har Prenad kunskapen, viljan och förmågan att lösa era behov. De arbetar med helhetslösningar och tar hand om installation, reparation, underhåll och lämnar garanti på utfört arbete.