Eufloria – din nya blomsterbutik

Den 14 december öppnade blomsterbutiken Eufloria på Vedbyvägen som kombinerar kvalitet med prisvärdhet. Här är växter och blommor ett hantverk, personalen har lång erfarenhet och kunskap inom yrket.

Erika som startat Eufloria berättar att ha en blomsteraffär alltid varit en dröm hon haft:
– Nu när jag öppnat en egen blomsteraffär är det en dröm som går i uppfyllelse. Under flera år har jag hjälpt till med blomsterarrangemang vid fester och bröllop. Vi har både traditionella och annorlunda buketter, kreativa och nytänkande arrangemang som exempelvis ”flowerbox” i butiken. Här finns något för allas smak och plånbok.

Kvalitet och god service
Eufloria levererar blommor till fest och bröllop, de kör ut och fixar allt så du kan fokusera på annat. Företag kan beställa blomsterarrangemang och du som privatperson kan beställa utkörning inom Söderåsområdet. När du söker snittblommor, krukväxter och presentartiklar är Eufloria det självklara valet. Emmy som hjälper till att dekorera lyfter fram att Eufloria kombinerar kvalitet med prisvärda blommor samt:
– Hos oss får du trevlig personal, bra bemötande och blommor till alla önskemål. Kvalitet är viktigt för oss, på alla plan.

Har du inte hittat fysiskt till Eufloria på Vedbyvägen 16, gamla arkitektbyrån mitt emot Time, kan du även hitta Eufloria på både Facebook och på Instagram.