Anna samlar in pengar åt Barncancerfonden

Efter att Eurolink varit guldsponsor åt Team Rynkeby – God Morgon Helsingborg i två år och följt Pernilla Håkansdotter Olsson när hon cyklade till Paris sökte Anna Hansson och Therese Sinclair till laget och blev antagna.

– Cancer är något som berör oss alla och alla känner någon som drabbats. I mitt fall är det mina barns pappa som gick bort i den hemska sjukdomen. När vi gör något tillsammans blir det en enorm kraft, som Team Rynkeby God Morgon Helsingborg och arbetet mot barncancer, säger Anna.

Stort engagemang
Allt som sponsorerna skänker går oavkortat till Barncancerfonden och deltagarna betalar själva sina utgifter och cykel när de cyklar till Paris. Laget tränar spinning ihop två dagar i veckan innan utesäsongen startar i april. På fritiden samlar deltagarna in pengar åt barncancerfonden. All tid tillsammans och mot ett gemensamt mål stärker sammanhållningen.
– Den 14 december jobbar vi alla på Eurolink för att utrota barncancer. Alla anställda avsatte dagens arbete till Barncancerfonden. Det finns många olika sätt att sponsra eller bidra ekonomiskt för den som vill. Företag får gärna kontakta mig om de vill sponsra. Privatpersoner kan swisha valfritt belopp till 123 682 7703. Alla belopp som passar både plånbok och hjärta är välkomna, hälsar Anna.

När Anna inte samlar in pengar åt Barncancerfonden och tränar inför cykel­turen till Paris jobbar hon som operativ chef på Eurolink, tränar på Fyshuset eller hänger i stallet med dottern.

Sponsor?
Vill du bli sponsor går det bra att kontakta Anna direkt på: anna.hansson@eurolink.se

Om Team Rynkeby – God Morgon

  • Team Rynkeby – God Morgon är ett välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer.
  • Team Rynkeby – God Morgon grundades 2002 i Danmark med Rynkeby Foods som huvudsponsor, därav namnet.
  • Idag består Team Rynkeby – God Morgon av 2100 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 54 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna, Island och Tyskland.
  • Team Rynkeby – God Morgon har i år samlat in drygt 100 miljoner kr (35 milj. i Sverige) och har samlat in drygt 450 miljoner kr sedan starten (ca 117 milj. i Sverige).