Julskyltningssöndag i Klippan

En genuin och mysig julskyltningssöndag i Klippan centrum väntas den 2 december. Tomten tänder granen och det dansas kring granen.

Klippans köpmannaförening håller på traditionerna och firar julskyltning den första advent klockan 14-17. Scouterna och Bjärhus finns på plats på Allétorget och grillar korv. Försäljning av lokala mathantverkare bidrar till att skapa julstämning.

Önskelista till tomten
Barnen kan lämna sina önskelistor till tomtarna i tomtegrottorna på Allétorget där Lions även arrangerar tomteparad och fotografering med tomten. Gissa vem tomten är och vinn en flygtur över Klippans kommun. Det kommer att finnas försäljning av handstöpta ljus i Lions lokal. För barnen finns det chans att åka häst och vagn längs Storgatan.

Pepparkakshus
Du kan lämna in ditt pepparkakshus på Turistinformationen lördagen den 1 december mellan klockan 10-12 och tävla om Klippancheckar. Pepparkakshusen ställs ut i Turistinformationens fönster under julskyltningen.