Modekvällar i Perstorp

Modehälsan i Perstorp arrangerar då och då kvällar i butiken när en grupp kunder får visat kläder efter säsong, erbjudanden och bjuds på tilltugg. Monica och Emma hjälper er att välja kläder och ge tips på olika färgkombinationer.

I september, oktober och november arrangeras det tjejkvällar där det ges tips på kläder, färger, modetrender och stil efter kroppsform. Monica och Emma går modell och efter det får alla som vill prova kläder, med hjälp om så önskas.
– Det är mycket skratt och vi har trevligt. Att vi ordnar det på orten och att det är personligt och familjärt uppskattas, berättar Emma Hansson som jobbar på Mode­hälsan.

Varje modekväll är reserverat till 8-12 deltagare för att Monica och Emma ska ha tid till alla och kunna hjälpa till.
– Om du och dina vänner vill komma och ha en egen modekväll, går det bra att kontakta oss och komma överens om ett datum. Vi bjuder på dricka och något gott tilltugg under kvällen, säger Monica Persson, Modehälsan.