Hallå där Pär

Att ersätta Camilla H Peurell är stora skor att fylla men Pär Lundqvist har ambitionen att lyckas. Vi hälsar Pär välkommen till Adapt Media och Söderåsjournalen.

Vad har du för bakgrund?
– Min karriär startade på Helsingborgs Dagblad där jag arbetade på marknadsavdelningen. Där hade jag även kontakt med tryckeriet och just den kombinationen tycker jag är mycket spännande. Jag arbetade efter det under många år med en egen reklambyrå i Helsingborg, med kunder inom många olika sorters branscher och även uppdrag i olika delar av landet. De senaste åren har jag varit anställd som Art Director på Winefinder.se som är en av Skandinaviens största vinbutiker på nätet. Vi arbetade med att skapa material till hemsida samt marknadsföring i olika former.

Vad är ditt intryck än så länge?
– Även om jag idag bor i Helsingborg så är jag från början en stolt snapphane från Hästveda och jag måste säga att Klippan känns nästan som hemma. Adapt Media är ett spännande bolag med supertrevliga kollegor och jag hoppas kunna bidra med min kompetens på ett bra sätt. Jag är mycket imponerad över allt vi kan åstadkomma i företaget inom både tryckeri och reklam. Vi är väl rustade för alla möjliga uppdrag inom både tryckt media samt digital marknadsföring.

Vi hälsar Pär välkommen i gänget och tror att våra kunder kommer att uppskatta honom och hans arbete lika mycket som vi gör.