Klipplördag 29 september

Klippan har ett fantastiskt centrum som erbjuder dig ett brett utbud av butiker, kaféer och restauranger. Det är lätt att ta sig till Klippan, antingen med tåg eller bil. Det finns gott om parkeringsplatser i centrum och här är det nära till allt.

Att handla lokalt hjälper till att bevara de små butikerna. Lördagen den 29 september kan du samtidigt göra ”klipp” och tjäna en slant. Butikerna i Klippan centrum erbjuder service, genuin kunskap om det man säljer och, inte minst, att handla i centrum är en del av trevnadskänslan och det är mysigt att handla i butik.

Unika butiker
Jessika Moliére är ordförande i Klippans köpmannaförening och hon tror på Klippan centrum som område att utveckla.
– De små, personliga butikerna i Klippan är vägen att gå för en ort som Klippan. Kunderna vill ha det småskaliga och det unika.

Speciella bilar
För andra året arrangeras Klippan Car Show vilket kommer att locka massor av olika sorters bilar, både gamla godingar och ombyggda bilar. Gångfartsområdet kommer att vara avstängd för alla andra bilar. För dig som tycker om bilar kommer det att vara en högtidsstund.

Cruising
Nytt för i år är att det går att åka raggarbil, cruising, upp till Tullssonhuset och tillbaka. För den som vill hoppa av och gå att handla i butikerna i Tullssonhuset, går det bra för att sedan åka med nästa cruisingtur tillbaka.