Höstens heta trender för henne

Vad är det som gäller i höst när det gäller mode­riktiga kläder och vilka trender finns det att ha koll på?

Färger
Blått, beigt och grått hör till de mest populära färgerna i höst. Gult och knallrött är hett i höst och som en skön kontrast till det färgstarka och romantiska modet finns det silver som het modefärg. Naturmaterial och print är fortsatt stort, leopardprint är starkt i höst och zebra­ränderna en uppstickare att räkna med.

Nyckelplagg
Det finns en uppsjö av plagg som är helt rätt i höst. Det är romantik i form av spets, volanger och vackra klänningar. Hetast är fortfarande kavajen, gärna som en snygg kavajklänning med ett par häftiga tajts eller strumpbyxor. Tajts och heltäckande strumpbyxor är ett måste i höst. Upptill ska det vara v-ringat, från stickat till klänning. Polotröjan har alltid en given plats under hösten liksom kostymbyxan. Stickat hör alltid hösten till, oavsett trend.