Hallå där Camilla

En uppskattad medarbetare försvinner när Camilla har fått nytt jobb och lämnar Adapt Media och Söderås­journalen.

Vi är glada för alla år som Camilla varit hos oss och önskar henne givetvis lycka till på sitt nya jobb och hon hälsas alltid välkommen tillbaka.

Hur känns det att lämna Söderåsjournalen efter alla dessa år?
Jag har jobbat med Söderåsjournalen i 13 år och samtidigt som det känns konstigt att inte göra fler tidningar, känns det ändå bra att lämna över arbetet. Det har blivit hela 129 stycken tidningar genom året. Så efter alla dessa år är det dags för mig att göra något nytt. Jag har trivts varje dag på jobbet och varje nummer vi producerat har varit en rolig resa. Nu ska jag skriva nya kapitel i min livsbok.

Vad ska du arbeta med nu?
– Jag har kvar min firma som sysslar med design och layout, så jag kommer inte att släppa den grafiska världen. Nu hoppas jag kunna förverkliga alla idéer som jag inte hunnit med. Några böcker är på gång och ambitionen finns att målarstaffliet även ska ut ur garderoben. Jag kommer även hoppa in och vikariera lite i skolans värld under hösten.

– Men försvinner gör jag inte helt då jag så klart ska ha kvar Adapt Media som mitt hustryckeri. Så grabbarna här på jobb slipper mig inte, fortsätter hon med ett skratt.

Vad kommer du att sakna mest från Adapt Media/Söderåsjournalen?
– Mina härliga kollegor förstås och alla våra trevliga kunder. Vi har haft roligt på jobbet även om det ibland varit stressigt och högt tempo. Det känns lite som att flytta hemifrån… pirrigt fast väldigt roligt.