Dags för Fly n` Ride

Fly n’ Ride är enkelt med familjär atmosfär, utan hålltider och där man aldrig vet vad man kommer att få se och uppleva – har du tur kan det vara riktiga rariteter. Alla som kommer dit bidrar på något sätt till upplevelsen.

Flygplan, bilar och motorcyklar
Ljungbyheds Aeronautiska Sällskap, Ljungbyheds Flygklubb och Ljungbyheds Segelflygklubb finns på plats med sina flygplan och det finns möjlighet till att få spaka själv. Entusiastbilar och motorcyklar finns också på plats åt besökarna.

Historia
Ljungbyheds Militärhistoriska Museum har öppet med fritt inträde och har en unik utställning som är väl värd ett besök. Utanför museet kommer även andra arrangörer och föreningar att ha sina utställningar och information. Här finns försäljning av korv, läsk, kaffe och kaka, tröjor, kepsar, märken… Lotteri med chans att få följa med ett av planen upp i luften i direkt anslutning till dragningen!