Vem eller vilka ska premieras? – Tid att nominera till kommunpriser

Dags att nominera Perstorps kommuns Kulturpristagare och Eldsjälspriset 2018 samt Prestationspris för 2017.

Kulturpris
Perstorps kommuns kulturpris är avsett att såsom belöning och uppmuntran utdelas till inom kommunen boende person/er eller person/förening med annan särskild anknytning till kommunen, verksamma inom litteratur, musik, bildkonst, teater, dans, konsthantverk eller annan kulturell verksamhet.

Eldsjälspris
Perstorps kommuns Eldsjälspris är avsett att såsom belöning och uppmuntran utdelas till person verksam inom kommunens föreningsliv för insatser och engagemang utöver det vanliga. Kulturpris och Eldsjälspris kan fördelas på flera personer och utdelas till samma person högst två gånger.

Priserna som vardera består av 3000:- och ett diplom delas ut i samband med Nationaldagsfirandet i Hembygdsparken.

Prestationspris
Kultur- och fritidsnämnden har också ett prestationspris gällande SM, NM, EM, VM och OS medaljer. Meddela gärna person/förening som erhållit pris motsvarande ovanstående prestation till kultur- och fritidsförvaltningen. Prestationspriset kan fördelas på flera personer och utdelas till samma person/förening högst två gånger.

Uppvaktning sker på Nationaldagen av kommunfullmäktiges ordförande med blommor, diplom samt minnesgåva.

Lämna ditt förslag redan i dag, senast 30 april. (Kulturpris och Eldsjälspris)

Här kan du lämna ditt förslag:
Perstorps Bibliotek, Kommunhusets reception, Kontaktcenter
E-post:bibliotek@perstorp.se

Adress:
Kultur- och fritidsförvaltningen
Perstorps kommun
284 85 Perstorp

Under www.perstorp.se/kommunpris hittar du formulär som kan använda för nominering eller som mall för vad en nominering ska innehålla.