Vinn nya kläder och hjälp av en Personal shopper hos Modehälsan i Perstorp!

Har du svårt att få till det? Eller har du helt enkelt tröttnat på din stil och är sugen på något nytt? Nu kan du få experthjälp. 

Modehälsan i Perstorp är den lilla butiken för kvinnor som söker moderiktiga kläder. Förutom kläder från märkena Capri Collection från Sverige och Ciso från Danmark erbjuder Modehälsan hud-, kroppsvårds- och makeup-produkter samt parfymer och lite inredning. Tävla och vinn ett presentkort på 1 500 kronor och Monica som Personal shopper!

Skriv till oss och berätta varför Du vill vinna ett presentkort á 1 500 kronor på Modehälsan med Monica som Personal shopper (sammanlagt värde 2 000 kronor). Som vinnare kommer du att synas i Söderåsjournalen.

Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast den 1 mars.

OBSERVERA! Brevet måste vara märkt med ”Tävling Modehälsan” för att delta i tävlingen.

Skriv till:

Tävling Modehälsan

Adapt Media

Norra Skolgatan 2

264 33 Klippan