Nybyggnation i Östra Ljungby

Det byggs åtta stycken radhuslägen­heter på gamla bangårdstomten i Östra Ljungby. Ett perfekt läge mitt i byn med nära till busshållplats och cykelbana.
Det är KNW förvaltning, som med hjälp av lokala underleverantörer, bygger åtta radhuslägenheter. Gudmundsson bygg står för byggnadsarbetet och det mesta av byggmaterialet kommer från Lantmännen i Östra Ljungby.
– För oss har det varit viktigt att jobba med lokala leverantörer och lokala företag, berättar Mikael Walhelm från KNW förvaltning, ett företag som Thomas Gudmundsson, Mikael Walhelm och Bengt Thomasson står bakom.

Inflytt 1 juni
När radhusen står klara och lägenheterna är inflyttningsbara i sommar rör det sig om åtta stycken treor på 75 kvm med fiberanslutning från Bjärekraft, breda dörrar utan trösklar och eluttag i metershöjd.
– Vi har fortfarande kvar två stycken lägenheter att hyra ut fast det är många som visat intresse för lägenheterna. De sex första lägenheterna gick fort att hitta intressenter till. Fyra stycken parhus, åtta radhuslägenheter, med uteplats i söderläge, förråd och carport. Husen är modernt byggda med Lindabsystem, har putsade vita fasader och uteplatser med liten trädgård, det kommer bli toppen när de står klara, säger Mikael Walhelm.

Stort intresse
Gudmundssons bygg byggde radhus 2008 i kyrkbyn, fast då var det seniorbostäder. De här lägenheterna passar i allra högsta grad även för barnfamiljer att flytta till. Det är många från Östra Ljungby som visat intresse för att flytta in, men även många utifrån har hört av sig.

Visst är du intresserad av att flytta till ett eget radhus med uteplats till sommaren?!