Ny tävling! Tävla och vinn thaimassage!

Ge dig själv den avslappning du vanligtvis inte unnar dig med en härlig massage som mjukar upp kroppen och lämnar dig underbart härligt avslappnad.
I Thailand har man länge vetat om att de vanligaste orsakerna till muskelsmärtor, värk och rörelseproblem beror på att musklerna kortas under påverkan av spänningar. Regelbunden massage ger både stort välbefinnande och behagligt välmående.

Efter massagen känner du dig avslappnad, fräsch och mycket mer rörlig än tidigare. Bland de många positiva effekterna som Thaimassage ger kan också nämnas att huvud­värk tycks försvinna och många känner också
befrielse från andra fysiska problem.

Skriv till oss och berätta varför du vill vinna 1 timme helkroppsmassage hos O & N Thaimassage, vid två olika tillfällen eller massage åt dig och en vän vid ett tillfälle, varsin timme. Värdet på vinsten är 1.000 kronor!

Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast den 5 februari.

OBSERVERA! Brevet måste märkas med ”MASSAGE” för att vara med och tävla!

Skriv till: Adapt Media, Norra Skolgatan 2, 264 33 Klippan

Märk kuvertet med ”Massage”