Släppfest på Klippans bibliotek

Viktoria Ejnarsson Zúñiga

Klippans kultur- och fritidsförvaltning presenterade vårens arrangemang för barn på biblioteken i Klippans kommun med en hejdundrande fest. Det bjöds på sång och musik med Martin och Magnus från Klippans Musikskola till barnens förtjusning. Sedan presenterade Bibliotekschefen Viktoria och kulturutvecklaren Lotta vårens arrangemang för barn innan det avslutades med att det bjöds på tårtkalas. Tårtorna hade bakats av vuxenutbildningen bageri- och konditori.

Lotta Andgren

Barnavdelningen var fullproppad med barn som tjöt av skratt när Martin och Magnus spelade. Lotta Andgren berättade att vårens program för barn i Klippan är både omfattande och genomtänkt.

Det blir fler aktiviteter om söndagarna och de riktar sig till barn i alla åldrar och även program för bebisar. Halvan, som är populär hos barnen just nu kommer att prägla söndagarna och den 6 maj kommer Halvans författare Arne Norlin på besök. Vi kommer fortsätta med att arbeta brett och ha aktiviteter i alla kommundelar. Under sportlovet kommer vi även att ha dive in bio i simhallen. Vi har en spännande vår framför oss.