Tävla och vinn träning på Fyshuset i Klippan!

Problem att komma igång med träningen? Du har säkert tänkt tanken att nu är det dags!

Prova då något nytt, annorlunda och kul. På Fyshuset har de träning som passar alla och du får hjälp av en personlig tränare med träning, hälsa och kost. Du väljer själv om du vill träna i grupp eller individuellt, med personlig tränare eller bara ha tillgång till ett välutrustat och funktionellt gym.

Skriv till oss och berätta vad du vill uppnå med din träning, så är du med och tävlar om 2 månaders gratis träning på Fyshuset inklusive en PT Duo träning för dig och en vän! Du och din vän får även varsin screening av er kropp med rörelseanalys, fystester och mätning av din kropp. Värdet på vinsten är hela 6 000 kronor!

På Fyshuset ser de till att du lyckas med att nå dina mål!

Obs! Brevet MÅSTE märkas med ”TRÄNING”. Brevet måste vara oss tillhanda senast 8 januari 2018.

Skriv till:
Träning
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan