Hallå där Mats Theisner

Thiesners VVS firade 1 års jubileum i novem­ber år och Söderåsjournalen har fått en pratstund med Mats. Tidigare hette firman Theisners rör men efter att firman köptes upp 2013 har Mats startat upp i år igen under namnet Theisners VVS.

Grattis till 40 års jubileet!
– Tack, min far Bertil startade firman -78 och i augusti samma år började jag hos honom. Far arbetade i firman fram till han fyllde 65 år och då tog jag över firman. Han stannade kvar och hjälpte till i ytterligare några år. Min mor Ingrid skötte bokföringen på fars tid och min fru Helen tog över bokföringen när jag tog över firman, ett riktigt familjeföretag. Efter firman köptes upp har jag startat igång igen och fyllde faktiskt 1 år i november.

Vad händer nu?
– Förutom att vi ska fira att jag jobbat 40 år som rörläggare är min förhoppning att min son ska jobba hos mig på samma sätt som jag jobbade hos min far.

Vad ser du fram emot 2018?
– Träffa nya och gamla kunder förstås. Roligt med alla gamla trogna kunder. Den sociala biten är viktig liksom att stödja det lokala. Alla är välkomna att höra av sig!

Hur ska du fira 40 års jubileet som rörläggare?
– Jag minns hur vi firade 25 års jubileet i verkstaden där hemma med öppet hus. Vi bjöd på kaffe och kakor samt att återförsäljare var på plats och visade upp sig. Nu får det får bli något enkelt firande med kaffe och tårta.