Söderåsjournalen

God Jul och Gott Nytt År

Vi på Söderåsjournalen och Adapt Media vill tacka alla annonsörer och samarbetspartners för året som gått.

Tidningen Söderåsjournalen är, och ska vara, det lokala näringslivets tidning för att nå ut till kunder och gynna våra lokala butiker och företag. Utan annonsörer, ingen Söderåsjournalen. Utan ett lokalt näringsliv har vi ingen service eller levande centrum. Allting hänger ihop. Vi hoppas att samarbetet fortsätter på samma fina sätt även nästa år.

Vårt arbete med tidningen bygger på samarbete och att du som läsare tycker tidningen är intressant att läsa och att du blir inspirerad av både läsningen och erbjudanden från annonsörerna. När du handlar hemmavid stödjer du både det lokala näringslivet och Söderåsjournalen. Under året har vi förnyat både utseendet och innehållet i tidningen. Reaktionerna från både läsare och annonsörer har varit väldigt positiva.

Förutom att vi på Adapt Media gör tidningen Söderåsjournalen producerar vi allt från trycksaker, storformat, skyltar och profilkläder till bygdens företag och butiker.

Vi tackar för det gångna året och önskar alla en riktig god jul och ett riktigt gott nytt år!

Daniel Kristensson
Ansvarig utgivare