Dags igen för ”Gör om mig”!

Nu är det dags igen för Söderåsjournalens mest uppskattade och årligen återkommande tävling – Gör om mig!

Är du intresserad av att förändra ditt utseende (värde 2000 kr) och utöka garderoben med kläder från Basthi eller Lukas (värde 2000 kr)? Då är det här tävlingen för dig!

Gör så här: Skicka in en bild på dig själv, skriv vilken klädesstorlek du har och berätta varför du vill göras om!

I år samarbetar vi med Salong Va som är en modern och trendig frisörsalong mitt i Klippan. Johanna som äger salongen har känsla för hår och smink. Efter du varit hos Johanna på Salong VA och fixat din frisyr och sminkning går du över gatan till Klippans egen moderiktiga klädesbutik av elegant snitt, Basthi/Lukas. Här får du hjälp med att välja ut nya snygga kläder som passar just dig och din personlighet. Personalen på Basthi/Lukas har jobbat inom klädbranschen i många år och kan välja ut kläder som passar alla åldrar och tillfällen.

Vinsten har alltså ett sammanlagt värde av 4000 kronor (skor ingår ej i vinsten)och dagen börjar med att vi tar en ”före bild” direkt när du kommer samt en ”efter bild” när allting är klart. Räkna med en heldag där bara du är i centrum!

Vi vill ha din bild och motivering samt klädstorlek skickad till oss senast 8 december. Observera att du inte kan nominera någon annan!

Obs! Brevet MÅSTE märkas med ”Gör om mig”

Skriv till:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan