När Linda skulle köpa tapet, färg och golv var det självklart att välja Colorama!

Hos Colorama i Klippan hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv, kakel och klinkers.

En kund som hittat alla sina tapeter, färg och golv hos Colorama i Klippan är Linda Wijkander från Kvidinge. Linda köpte ett korsvirkeshus och fick nycklarna till huset den 3 augusti 2015. Sedan dess har hon och hennes pappa renoverat huset. Huset var i behov av en totalrenovering och det är vad Linda åstadkommit med hjälp av Coloramas produkter.

– Vi har rivit väggar och skapat helt nya rum. Köket är helt nytt och utrymmet bestod tidigare av toalett, hall och kök. Nu är det ett enda stort kök. Hallen och sovrummet håller jag på att tapetsera färdigt. När jag skulle köpa tapet, färg och golv var det självklart för mig att välja Colorama. Hos Colorama finns allt jag behöver, de är ett lokalt företag med kunnig personal och bra service och de är det självklara valet för mig, berättar Linda.

Colorama Klippan
När du ska förändra ditt hem, är sugen på nya tapeter eller färger och funderar över vad som fungerar bäst för just ditt hem och efter dina förutsättningar. Hur ska du välja bland alla färger, tapeter och material? Då ska du köra till Colorama.

Linda Wijkander blev förtjust i ett hus som behövde totalrenoveras och har som sagt satt igång att renovera sitt hus med hjälp av Coloramas produkter.

– Jag har lärt mig att tapetsera under renoveringens gång. Tack vare Colorama har jag fått rätt produkter och de har delat med sig av sina kunskaper, avslöjar Linda.

Vackert hem
Skönt och ombonat, det är känslan som förmedlas i Linda Wijkanders hem. Köket är fräscht där väggar, golv, dörr och lister är väldigt smakfullt målat och tapetserat. Badrummet är helt nytt och all kakel och klinkers kommer från Colorama. Vardagsrummet och sovrummet har tapeter som ger rummen personlighet och lyfter fram detaljer i huset. Kakelugnen och sättugnsplattan i väggen får möjlighet att ta plats. Ovanvåningen är klar förutom lister som ska upp. I kök och vardagsrum är det öppet upp i nock och takbjälkarna har tagits fram och laserats med lasyr från Colorama.

Inredningsdesign
Av personalen på Colorama kan du få förslag till ny inredning när du vill ha nya tapeter eller färger i huset. Bra produkter till bra pris gör ditt hem till ett helt nytt hem efter du renoverat, lagt nya golv, målat eller tapetserat. Välkommen till Colorama, här finns allt du behöver!