Hovsångaren Loa Falkman berättar om sitt liv

Hovsångaren Loa Falkman, en av våra mest populära och mångsidiga artister, frågas ut av TV-producenten Bertil Svensson. Loa Falkman var bara tre år gammal när han radiodebuterade i programmet Sjung med oss pappa, då han motvilligt sjöng Ekorr’n satt i granen. Loa Falkmans karriär omfattar såväl stora solistroller på världens mest berömda operascener som många gånger lika krävande komiska roller. Idag är han mest känd för den unga publiken för sin roll som Ica Stig i TV-reklamen. Fast Loa har medverkat i femtiotalet filmer samt ett flertal gånger uppträtt i Allsång på Skansen på Sollidenscenen, där han på Nyårsafton 2014 fick äran att läsa Alfred Tennysons Nyårsklockan. Dessutom har Loa belönats med tre Guldbaggar och många andra utmärkelser, två gånger varit sommarpratare i P1 samt spelat in ett flertal CD. Loas nyutkomna självbiografi ”Att vara Loa Falkman” säljs under kvällen.

När: Onsdag 27 september
Tid: 19.00-20.30
Plats: Hillesgården, Östra Ljungby