Vad säger trendexperten Lina?

Lina Rasmusson Sandberg från Fossil är trendexperten som vet vad som gäller för smycken och klockor. Söderåsjournalen har intervjuat henne och tagit bilder med henne.

För Lina är både smycken och klockor viktigt:
– Smycken är stylingknepet som fulländar vilken look som helst. I höst ser vi mycket platteringar i vinrött, blått och mörk grönt. Inspiration av stjärnhimlen och dess färger vad gäller klockor. Kombinationer som rosé med svart eller rosé med blå urtavlor är helt rätt. En supersnygg kombo är även guldlänk med svart urtavla. En klocka är så mycket mer än bara ett urverk, det är en känsla och stil som man förmedlar. Det finns en klocka för varje stil och tillfälle i livet!

Smycken kan höja vilken outfit som helst. Enligt Lina från Fossil finns det olika kombinationer som du ska mixa ihop i höst. Hennes bästa tips är att blanda färger, men det ska vara rätt färger och detaljer.

– Höstens smycken kommer i roliga färgkombinationer, många tuffa armband, du ska gärna ha fler åt gången! Märket Skagen har fina referenser i rosé med svarta detaljer samt guld och svart som färgkombination. Kom ner till Guld o Silversmedjan i Klippan som har det du behöver, avslutar Lina.