Höstens mode är på G

Snart är hösten här och det är dags för höstmode. Här ger butikerna i Klippan dig allt du behöver veta om hösten hetaste trender.

Gunns Mode – Helena
– I höst kommer det finnas något för alla eftersom modet är varierande.  Mönster kommer stort, särskilt blommigt men även djurmönstrat,  kamouflage Paisley och kritstrecksrandigt. Ljungfärgat, petroliumgrönt, röda toner och blå nyanser är höstens färger. Klänningen fortsätter  att vara rätt i höst. pennkjolar kommer den moderiktiga att ha på sig. Ett av höstens ”måste ha” är små innejackor typ uniformsmodeller, bomber-jackor och Chaneljackor. Byxmodellerna är övervägande med smala ben och en del med ankellängd.

– Vi har allt du behöver i höst. Även välsittande bh och trosor samt figurformande trosor som gör att du ser en storlek mindre ut finns hos oss. Makeup-produkter som förstärker din höst-look hittar du även det hos Gunns Mode.

Basthi/Lukas – Carina
– Höstens mode för kvinnor är många nyanser av rött men även grönt och blått samt nougat. Boho chic med färgglada mönster kommer tillbaka liksom vida byxor med hög midja. Detaljer på ärmarna är väldigt vanligt liksom volangärmar. Silver den hetaste metallen. Trädgårdsmönster, polotröjor, stickat och bohemiska smycken är helt rätt.

– På herrsidan är det brunt och grönt som är hett även om marinfärgat alltid är störst. Precis som hos kvinnorna ska det vara mycket mönster. Stiliga skjortor och kläder av naturmaterial är fortfarande viktigt för moderiktiga män i höst.

– Nytt hos oss är märket Barbour på både dam/herrsidan. Prêt och Newhouse m.m., svensk och dansk design finns på våra hyllor och klär dig fint till hösten.