Händelserik höst

Vilket positivt gensvar vi fick efter vi utvecklade Söderåsjournalen med ny layout och fler sidor. Tidningen återspeglar näringslivet i Söderåsområdet och det händer mycket just för tillfället. Allt från natur och kultur till olika evenemang som lockar besökare. 

Den senaste månaden har jag varit i Ljungbyhed på Gammelmarknad, i Perstorp under Perstorpsdagarna med familjen, Maskin & Teknikutställning hos Hembygdsföreningen i Klippan och Truckshow och Fly n´Ride i Ljungbyhed. Vilket engagemang det finns i föreningslivet!

Söderåsjournalen försöker skriva om allt positivt som händer i Söderåsområdet. Allt får inte plats i papperstidningen utan vi publicerar mycket på vår hemsida och Facebooksida. Du följer väl oss där med?

I Klippan har Tullssonhuset fyllts med butiker som du kan läsa om på sidan 19. Klippans centrum har fortfarande ett brett utbud av butiker, särskilt för dig som vill köpa kläder eller gå ut och äta. I Perstorp kan du med köpa kläder och skor medan du i Ljungbyhed har både LT Lantmän och Träbolaget. Det finns butiker hemmavid helt enkelt.

I det här numret har vi valt att lägga extra fokus på höstens mode och trädgårdsarbete inför hösten. Hoppas du tycker det är intressant läsning och får tips och idéer. Vi har lite extra fokus på ”Klipplördagen” den 30 september, då butikerna i Klippan har olika erbjudanden och det är en massa aktiviteter utanför affärerna. Kom ner och fynda och ta del av alla erbjudanden. Ta med barnen för det är massor av aktiviteter och annat som gör både ung som gammal glad.

Till sist men inte minst är det glädjande med allt som fortsätter hända i höst med olika aktiviteter och besök av artister m.m. Det är tack vare alla företagare, eldsjälar och aktiva som vi har det breda utbud av butiker, aktiviteter och upplevelser. Tack till alla som hjälper till att göra hembygden en plats att vara stolt över.

/Daniel Kristensson