Höstfest och kulturkalas i Åstorp

På lördag, den 16 september, blir det höstfest och kulturkalas i Åstorps centrum. Klockan tio börjar Höstfesten med olika arrangemang på stan. Det blir allt från musik, mat, bakluckeloppis, hoppborgar, hundparad, traktorer och gamla bilar. Butikerna i centrum har dessutom öppet till klockan 15.

Från klockan ett tar Kulturkalaset vid och eftermiddagen bjuder bland annat på barnföreställning med Pettson och Findus, Meihemknatet där barn mellan 5 och 10 år kan delta i en löprunda, grafittilabyrint, orkestern SKROT samt magishow. Under kvällen kommer det bli musikunderhållning i form av Åstorps Musikkår, partybandet Coverlovers och avslutningsvis spelar helsingborgsbandet Cruzh, allt sker på Kulturhuset Björnen.

Under hela Kulturkalaset finns Lydinge GKs mattält på plats i Kulturhuset Björnens trädgård.