Lars Fernebring & Thomas Wiehe till Hillesgårdens onsdagskväll

Musikerna Lars Fernebring och Thomas Wiehe bjuder på sin mycket uppskattade föreställning ”Bob Dylan på svenska”, som de turnerat med för utsålda hus. Bob Dylan, en av vår tids mest inflytelserika musik och sångtextförfattare, fick Nobelpriset i litteratur 2016. Bob Dylan är fortfarande av tidens mest inflytelserika musiker och personligheter. Till akustisk gitarr och munspel låter de publiken möta Dylan – hans liv, texter och musik. Efter att de båda 2003 släppt sin uppmärksammade CD Inte ens ett farväl – Bob Dylan på svenska, fick Fernebring av Dylans amerikanska förlag rättigheten att översätta och tolka 13 Dylanlåtar på svenska.

När: Onsdag 13 september
Tid: Klockan 19.00-20.30
Plats: Hillesgården, Östra Ljungby
Hur: Bokning av biljetter på telefon 0435-215 30 eller per e-post till info@hillesgarden.se.
Pris: 170 kronor (vuxen)