För det är ingen vanlig dag…det är ju bad-dag!

I strålande solsken och massor av besökare nyinvigdes badet i Ljungbyhed idag torsdag. Kommunalrådet Kerstin Persson, ordföranden i Kultur- och fritid Michael Nemeti samt stå upp komikern Martin Svensson höll anföranden innan det blev dags att bada.

Enhetschefen för Bad och Fritid, Jens Olsson var glad över uppslutningen och vädret:
Underbart att badet äntligen har öppet, det har jag väntat länge på. Vi har beställt bra väder och det har vi verkligen fått idag. Vi har gjort allt vad vi kan göra, nu är det upp till alla att komma hit och fylla badet. Nya bassänger och uppfräschat område borde verkligen gagna att det finns något för alla.

Kerstin Persson kallade dagen för en glädjens dag och lovordade engagemanget hos lokalbefolkningen i Ljungbyhed.

Barnfamiljer flockades runt poolerna och barnen älskade att få bada i Ljungbyhed igen.

Sandra och Therese var där med sina barn och var supernöjda. Sandra tyckte att det blivit jättefint och bra för barnen. Therese var lika positiv och menade att det här var efterlängtat att badet öppnat igen. Vi har saknat badet och barnen har verkligen sett fram emot att komma hit idag.

I gräset sidan om poolen sitter Yazzi och Katja med sina respektive barn. Katja berättar att de ska bada jättemycket i sommar och att hon själv ska börja träningssimma.

Idag var första dagen av många soliga baddagar vid Ljungbyhedsbadet.