Kom till Demokratimässan i Klippan

Den 19 juni med start klockan 18.30 står demokrati på schemat för alla intresserade. Mässans presentatör och moderator är Johan Wester. Det bjuds på en spännande paneldebatt samt ett Demokratitorg där du kan träffa kommunpolitiker och prata demokrati med dem. Ungdomsrådet kommer att vara på plats och ta sig an det viktiga ämnet.

Under parollen – ”Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!” – arrangeras Demokratimässan för att vitalisera engagemanget för en fungerande och levande demokrati. Nu hoppas vi att alla medborgare, kommunanställda och förtroendevalda kommer och bidrar till bra samtal under kvällen.

 

När: 19 juni

Tid: Kl 18.30

Plats: Musikskolans konsertsal på Storgatan 9 i Klippan.