Bra Klipp i Klippan!

Klippans köpmannaförening arrangerar som tradition två ”handelsdagar” om året sedan lång tid tillbaka, en på våren och en på hösten. Namnen på dagarna har varierat: de har bland annat kallats ”City Klippan” och ”Långlördag”. Syftet är lätt att förstå; Köpmannaföreningen vill få mer liv och rörelse i centrala Klippan än annars. Det är värt att fira att Klippan har ett centrum med ett varierat butiksutbud!

Nu fortsätter föreningen förra årets variant med namnet ”Klipplördag”. Butikerna i Klippans centrum har olika er­bjudanden under lördagen den 29 april.
– Vi fortsätter med begreppet Klipplördag. Köpmännen i Klippan har plockat ut varor och tjänster med rabatter. Det finns chans att göra riktiga klipp den här lördagen. Ta en titt på annonserna i Söderåsjournalen och bege dig ut i butikerna på Klipplördagen, berättar Leif-Åke Andersson, ordförande i köpmannaföreningen.

Klippan är handelscentrum för omgivande bygd och har så varit i långa tider. Ett levande centrum kräver bra samspel mellan handlare och kunder. Lyhördhet och personlig service är den lokala handlarens signum och fördel. Och priserna är generellt sett konkurrenskraftiga, inte minst på en klipplördag. Var ska klippen göras om inte i Klippan!

När: lördag 29 april kl 11-13
Var: Klippans Centrum
Vad: Klipplördag med specialerbjudande