Trix och bus i parken!

För 18:e året i rad arrangeras Blåkullekul i Ljungbyhed. Evenemanget har verkligen blivit en uppskattad tradition.

Årets Blåkullekul kommer att bli en extra spännande upplevelse. Då passar nämligen Kultur- och fritidsnämnden på att inviga den nya multiarenan som byggts i parken. En av världens främsta freestyler och ”fotbollstrixare” kommer att showa och utmana publiken. Lite andra överraskningar dyker upp under eftermiddagen.

– Vi tror det här kommer att bli hur bra som helst. Det kommer att märkas, vi satsar på en stor invigning och spännande personer som bidrar till bra stämning och effekter, säger Arne Amnér som är Kultur- och fritidschef i Klippans kommun.

Bland hönor och påskkärringar i parken kommer det även att finnas tipspromenad, lotterier, djur, pyssel, fikaförsäljning och så klart ett spännande uppträde – Trollkarlen Magiske Måns visar upp sina trollerikonster.

– Det blir hur spännande som helst. Alla utklädda barn kommer dessutom få ett litet smaskigt pris, menar en av Blåkullekul-kärringarna.

En annan trevlig nyhet är att det ska finnas en LOPPIS-hörna med barnsaker (ej kläder). Vinsten från försäljningen kommer att gå till något mysigt på Ljungbyhedsbadet. Har du något du vill skänka?

Kontakta Marina Nezval med pm över Facebook.