Jubileumskonsert – Tor Svensson & vänner

Efter 25 år som musiklärare på Snyggatorpsskolan och därefter under 5 år som pensionär anordnat konserter på Sågen där tidigare elever medverkat är Tor Svensson en levande legend. Efter fem år som pensionär ringde Klippans kommun och erbjöd honom att hoppa in som musiklärare igen och där är vi än idag.

30 års jubileet för Tor Svensson samlade talanger och talangfulla f.d. elever. ”Fällan”, känd från Klippans karaokecup, var domare och konferencier samt sjöng Elvis Presleys ”American Trilogy”. L-G som också blivit känd från Klippans karaokecup sjöng en egen låt. Linnea Andersson 13 år från Bräkne Hoby i Blekinge åkte hela vägen till Klippan för att vara med och sjunga. Linnea omtalas som Sveriges nästa superstar och hon har hunnit med att tävla med framgång i både svenska och norska ”Talang”. Jenny Palm och Tobias Nilsson sjöng duett från ”Phantom Of The Opera”, Nolly Style uppträdde vars namn kommer från Dolly Style men där deras barn tycker att de saknar talang…

Insamling till barn på flykt
Alla intäkter under konserten gick till UNHCR för att hjälpa barn och familjer på flykt undan krig.

-Vi samlade in 4 625 kronor under kvällen och det räcker till att ge en familj mat i två månader. Sedan tillkommer de pengar som swishades. Det var nästintill fullsatt och så mycket folk har det inte varit i Snyggatorpskolans aula på många år, berättar Tor Svensson.

Förutom enskilda artister sjöng även en kör bestående av 20 elever från Snyggatorpsskolans årskurs 2-3 värdegrundslåtar. Kvällen avslutades med att scenen fylldes och alla sjöng Tor Svenssons signaturmelodi ”We Are The World” tillsammans vilket rundade av en lyckad kväll perfekt.