Gäst i Klippansoffan

Kultur- och fritidsförvaltningen bjöd in till pressträff för att presentera nysatsningen på ”Gäst i Klippansoffan” som var en succé under åren 2010-2013. Vid pressträffen var samtalsledaren Per Johansson närvarande liksom hans far Arne Johansson som varit verksam i kulturens värld i 63 år.

Klippansoffans första gäst blir HD/NST-Sydsvenskans VD Pontus Bodelsson. Pontus är född i Klippan, har studerat i Lund och arbetat i Malmö och Helsingborg.

– Jag kommer att fråga om hur det är att växa upp på en mindre ort och sen flytta till en större stad, berättade Per Johansson som i övrigt inte ville avslöja vad samtalet kommer att handla om.

Utgångspunkten är lokala profiler  och efter vårens program söndagen den 2 april kommer det igång på allvar i höst. Tanken är att det ska vara ett samtal och att gästen ska känna sig bekväm och helt glömma bort att det finns en publik och våga vara personlig och öppen.

Biljetter till Gäst i Klippansoffan släpps på tisdag den 7 mars klockan 10.00 och säljs vid biblioteken i Klippans kommun. Gäst i Klippansoffan arrangeras av Kultur- och fritidsförvaltningen Klippans kommun och NordJem förlag.