Angelägen torsdag

Klippans kommun anordnar föreläsningsserien Angelägen torsdag den första torsdagen i månaden under mars, april och maj. Olika angelägna samhällsämnen kommer att belysas ur olika perspektiv. Den 2 mars klockan 18.30-20.00 berättar författaren och läkaren Karin Wahlberg om sina erfarenheter av att vara drabbad av en livshotande sjukdom, ändtarmscancer, vilket hon skrivit en bok om – Cancerland- tur & retur. Föreläsningen blir en resa till Cancerlandet och den kamp som hon förde mot sjukdomen, men också mot sjukhussystemet. Karins berättelse är inte unik utan det som gör den speciell är att Karin belyser ämnet både från patientperspektivet och utifrån sin roll som läkare.

Föreläsningen är öppen för alla och kostnadsfri. Frågor och funderingar från publiken kommer ges utrymme i ett kortare samtal som följer efter föreläsningarna.

När? – Torsdagen den 2 mars kl. 18:30-20:00.

Plats – Musikskolans konsertsal, Storgatan 9, Klippan.

Kostnad: Fri entré.