Joyvoice kommer till Åstorp

Tingdalsskolans musiklärare Camilla Rosenqvist ska få Åstorp att sjunga kör. Under våren får Åstorp sin egen Joyvoicekör. Joyvoice är popkörer för alla som vill sjunga. Det krävs ingen notkunskap utan Camilla lära ut alla låtar på gehör under körrepen. Det kommer att sjungas välkända hits i genrerna pop, rock och soul.

Det kommer att bli jättekul och häftigt att sjunga ihop, säger Camilla Rosenqvist. Joyvoice är både för nybörjare och de med sångvana, alla som vill sjunga är välkomna. Vi lägger fokus på glädje, gemenskap och att man ska våga släppa loss i sin sång oavsett vilken nivå du ligger på. Alla är välkomna, avslutar Camilla Rosenqvist.

Joyvoice kommer att pågå mellan den 9 mars och 22 juni. För att anmäla dig, gå in på länken nedan:

https://joyvoiceevent.crmportalen.se/51c99275123f3237b35deeeabae3ff35/index.html