Gillar du att fotografera? – Var med i Årets Bild!

Visst är det kul att kunna dokumentera och komponera bilder med en kamera! Utvecklingen av den digitala tekniken har inneburit att man enkelt och billigt kan ta foton med bra kvalitet, hur många som helst… Att fotografera har blivit en allmän hobby.

Alltså, har du tagit något fint foto under året? En naturbild, ett barnporträtt, en fin miljöbild..? Då skall du deltaga i Årets bild, Söderåsjournalens och Klippanshopping.se:s fototävling!

Fyra kategorier
Tävlingen har fyra kategorier: Natur/Djur, Människor, Ögonblicket och Lokalt motiv. Du kan lämna in tre bilder per kategori. För att ett foto skall räknas till kategorin ”lokalt motiv” måste det vara taget inom Söderåsjournalens utgivningsområde: Klippan, Perstorp, Ljungbyhed, Östra Ljungby, Kvidinge och Röstånga. Vinnarna utses av vår redaktion och Ljungbyhedsbördige foto­grafen Rickard Nilsson.

Prisvärde
Vinnarna i de fyra kategorierna får vardera ett presentkort värt 1.000 kronor. Det är en så kallad Klippancheck som det går att handla för i alla butiker i Klippan som tillhör Klippans Köpmannaförening.

Lämna ditt bidrag
Dina tävlingsbilder laddar du upp på Klippanshopping.se under fliken ”Fototävling” och ”Skicka in bild”. I början av 2017 presenteras vinnarna i Söderåsjournalen. På Klippanshopping.se kan du också läsa om vilka regler som gäller för tävlingen.