Vinnare på Görans Ljud & Bild

Det var rena julafton för Birgitta Hall när hon besökte Görans Ljud & Bild senast. Inget konstigt med det! Det var ju hon som var vinnare i Söderåsjournalens senaste månadstävling.

Birgitta prickade in något väsentligt i en rimmad vers som avslutades med:

Du behöver inte åka land och rike runt,
för att kolla på en massa strunt!
Nej, handla på din hemort,
det går både lätt och fort!

Närhet och smidighet i förening med personlig service är den lokale handlarens signum, naturligtvis gäller det även Görans Ljud & Bild.

– I Klippan är det nära till allt, här finns ju all den service och det utbud man behöver, säger Birgitta när hon lovprisar sitt lokala affärscentrum. Jag har en fin lägenhet på Klostervägen med utsikt mot Söderåsen. Så även om jag vill vara nära mina barn som bor Ängelholm så trivs jag väldigt bra här. Allt man behöver finns ju nära tillhands i Klippan. På Görans Ljud & Bild har jag till exempel handlat mobiltelefon. Och jag har fått hjälp här i butiken när jag behövde byta ett batteri på en telefon. Jag är inte så teknisk och då uppskattar man den personliga servicen.

Breddat sortiment

I sitt tävlingsbidrag hade Birgitta också fått med att Görans Ljud & Bild breddat sitt sortiment och idag säljer de flesta av hemmets apparater. Nu finns elvispar, tvättmaskiner, matberedare, kaffebryggare vid sidan om TV-apparater, datorer, mobiltelefoner och annan hemelektronik.

– Jag förnyar lite i hushållsutrustningen och valde ett par stekpannor och två ugnsformar, fortsätter Birgitta när hon kommenterar sina val av pris. Jag har tänkt att köpa nytt stekjärn, så det här priset kom lämpligt och jag kunde bestämma mig rätt snabbt.

Birgitta besökte alltså sin lokala ”radiohandlare” som är så mycket mer. Och valde som vinst utrustning till sitt kök, inte dåligt för en radiohandel med ett sådant utbud! Benny och Peter tog emot i butiken och vägledde efter Birgittas önskemål, den kunniga servicen gick inte att klaga på. Och Birgitta var givetvis nöjd, hushållet fick en fin förstärkning hos Görans Ljud & Bild!