En grönare miljö för alla!

För dig som vill ha professionell hjälp med trädgårds- och fastighetsskötsel finns nu ett nytt, fräscht alternativ, S.Garden! Det är bröderna Albin och Max Ströbeck som förverkligar sin dröm om ett eget företag. I sin verksamhet vårdar och värnar de vår utemiljö på bästa sätt.

– ”För en grönare utemiljö” är vårt motto, säger Max. Vi har höga servicekrav och målet att allt vi gör är modern och miljöanpassad skötsel av trädgårdar, grönytor och fastigheter.

Bröderna har trots sina unga år gedigna erfarenheter i branschen. De har under hela sin uppväxt jobbat extra på somrar och annan ledig tid med trädgårds- och fastighetsskötsel. De har även hunnit med att extraknäcka i andra branscher.

– Vi har alltid fått beröm för att vi jobbar snabbt och noggrannt, fyller Albin i. Och vi har en positiv inställning till våra arbetsuppgifter, problem är till för att lösas!

Teoretisk grund

Även om arbetet i S.Garden till största delen är praktiskt, så har Max och Albin sett till att skaffa lämpliga teoretiska kunskaper.

– På gymnasiet har vi haft UF-företag, berättar Albin. Det var det roligaste på hela skoltiden att driva ett företag, göra affärsplan, budgetera och lära sig sälja. Det var verkligen en bra övning i entreprenörskap.

Albin har nyligen avslutat sin gymnasieutbildning på ekonomiska programmet med inriktning på juridik, vilket är en utmärkt bas för den som själv driver företag. Max har en treårig utbildning i fastighetsförmedling på Malmö högskola, bästa möjliga teoretiska grund för den som skall arbeta med fastigheter.

– Men vi ser oss inte som färdigutbildade, att hela tiden utvecklas är nödvändigt, fortsätter Max. Vi fortsätter med kurser och utbildningar med målet att bli miljöcertifierade inom alla delar av vår bransch. Att ha egen firma är en pågående process och vi ser hela tiden framåt.

En dröm blir verklighet

Bröderna har haft en dröm om att driva eget företag inom trädgårds- och fastighetsskötsel sedan barnsben. Och de har sett till att förbereda sig ordentligt, praktiskt och teoretiskt. Nu är drömmen verklighet och för S.Garden är framtiden grön. Välkommen att kontakta S.Garden med stora eller små problem, hälsar Max och Albin Ströbeck!