Dags för årets Gör-om-mig!

Se dig i spegeln och fundera! Helt ok, men skulle man ändå inte kunna…

Nu har du chansen att bli, om inte en ny människa, så i alla fall få en härlig fasad-putsning! Deltag i vår Gör-om-mig och du kan vinna ett besök hos frisören och få några smakfulla tillskott i din garderob. Att känna sig fräsch med ny look blir belöningen!

Den här gången är det Salong Monica och Gunns Mode som tar hand om dig. Vinnaren kommer att få en god, kanske omvälvande, stund hos dessa Klippan-företag. Personalen hos Gunns mode och frisör Monica Lövgren har lång erfarenhet och känsla för såväl trender som tidlösa stilar.

Skicka in en motivering till varför DU skall vinna Gör-om-mig den här gången. Skicka in ett nytaget foto på dig och meddela då också vilken klädstorlek du har. (OBS! Skor ingår inte i vinsten). Man kan inte nominera någon annan person i denna tävling.

Skriv till:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Senast 10 oktober 2016 vill vi ha ditt bidrag!

Märk ditt kuvert med ”Gör-om-mig”