Frida botaniserade vilt!

Att LT Lantmän i Ljungbyhed är en välsorterad butik är allmänt känt, men riktigt hur brett sortimentet är förstår man väl först när man får möjlighet att välja och vraka bland varorna.

Så var det för Frida Stenarson när hon tillsammans med dottern Sigrid skulle hämta ut sin vinst i Söderås Journalens månadstävling. Frida blev imponerad av det mångsidiga utbudet av varor i affären.
– Helt fantastiskt, säger Frida efter sitt besök i butiken. Dom har ju det mesta man behöver, till huset och trädgården. Även sådant som till häst, hund och katt.

– Jag fick ett trevligt bemötande och om det är något man saknar så beställer dom hem det, med kort leveranstid. Jättefint!

Det blev en noggrann genomgång av sortimentet för Frida innan hon bestämde sig för en stengrep och en slangvinda med automatisk inrullning. Hon hade förberett sig genom att titta på LT Lantmäns hemsida. Förutom axplocket av produkter på hemsidan finns det ytterligare tusentals artiklar i butiken.

Frida och hennes lilla familj flyttade från Helsingborg till Maglaby vid Söderåsens fot för något år sedan och har mycket renoveringsarbete framför sig. De har nyligen köpt till en rejäl bit tomt och måste preparera den inför anläggandet av en gräsmatta. Området är stenigt och grepen kommer definitivt till nytta. Den som själv har trädgård vet att en vattenslang gör nytta när det är torrt så som det har varit under våren. Om det kommer vatten ur den skall man kanske tillägga…
– Vinsten kom lägligt med tanke på det jobb som vi har framför oss, säger Frida. Och med tanke på vår ekonomi, eftersom jag är föräldraledig så passade det också bra. Riktigt kul! Slangvindan är testad och fungerar utmärkt.

– Vi skall måla om huset också, så jag passade på att titta efter färg också, säger Frida. Det lär bli fler besök hos LT Lantmän!

Men inte nock med det… Frida passade på att köpa två stycken karbinhakar så att hon kan få upp sin hängmatta i trädgården. Det var alltså inte bara redskap för arbete som införskaffades. Lite rast och ro blir det också!