À la carte hos Norrehus

Det är nu mer än ett år sedan Norrehus åter igen blev ett nöjesställe med mat, musik och mycket mer.

Det har serverats smakliga lunchbufféer, arrangerats musikkonserter, utställningar och… ja, mycket mer! Klippanborna har efterhand upptäckt Norrehus med den historiska miljön, den goda maten och den glada musiken.

Ta chansen att vinna en kväll med god mat i den gamla disponentvillan på Bryggerigatan! Koppla av och bli serverad anrättningar till ett värde av 2.000 kronor (du står själv för dryck). Det blir en matglad kväll i slutet av augusti för ett sällskap på 4-8 personer. Du har chans att bjuda vänner eller familjen på helkväll.

Skriv och tala om för oss varför just du skall bli den glada vinnaren! Vi vill ha ditt svar senast 20 juli 2016.

Skriv till:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Märk ditt svarskuvert ”Norrehus”.