Som tack till mina fina vänner!

Det var en riktigt nöjd och glad Annette Olsson som kunde bjuda sina tre bästa vänner på en fin måltid hos Systrarna i Gränden!

Annette, som har två barn, har haft det ganska tufft sedan ett och ett halvt år tillbaka, men har under den här tiden fått ett väldigt fint stöd av sina närmsta vänner.

– Jag är så tacksam att jag har några riktigt sanna vänner, säger Annette. I svåra och jobbiga situationer får man veta vem som är det. Det känns så bra att få visa mina älskade vänner vad de och deras hjälp har betytt för mig!

Systrarna i Gränden – Jonna och Jessica – bjöd på smårätter, som är deras specialitet. Annette och hennes vänner Camilla, Lotte och Sandra, beställde glatt in från menyn. Tyvärr kunde inte Annettes fjärde vän, Annika, deltaga, men det får bli någon annan gång.

– Det blev en helt underbar och fantastisk kväll! Maten var gudomlig, tyckte Annette. Tack av hela mitt hjärta att jag fick möjligheten att tacka mina underbara vänner. Detta betyder mycket för mig och jag kommer att leva på detta längre!