Alla vinnare trots att några förlorade!

Det blev en trevlig kväll på Bowlinghallen i början av december för Birgitta Seger med familj. Birgitta vann vår novembertävling och det var en nöjd vinnare som kunde bjuda in barn och barnbarn på en timmes bowling och ett läckert julbord!
– Jag uppskattade det verkligen, säger Birgitta när vi pratar med henne någon dag senare. Det var jättetrevligt! Jag blev så glad att jag vann det här.

Birgitta är ganska nyinflyttad från Åstorp och värdesatte att hon genom vinsten fick möjlighet att prova ett av Klippans matställen, dessutom i samband med lite rolig motion.
– Det var jättegott, alldeles lagom, säger Birgitta om Bowlinghallens julbord. Man kan ju inte äta hur mycket som helst.

Efter att ha flyttat till Klippan har Birgitta och hennes man närmre till barnbarnen.
– Min dotterson Tobias vann bowlingtävlingen. Det var tur för honom, han är en dålig förlorare, skrattar Birgitta. Han är en riktig idrottskille. Och barnbarnen tycker det är roligt när vi gör bort oss!

Sammanfattningsvis en trevlig kväll med adrenalin och god mat på Klippans Bowlinghall för Birgitta Seger och hennes familj!