Insamling av Svenska Kyrkan:
Julklappar och basvaror till behövande

För tredje året i rad samlar Klippans pastorat in julklappar till behövande barn, 0-18 år.

Om man vill lämna in julklappar går det bra att lämna in på S:t Petri församlingshem mellan 1 och 11 december under öppettid. Om inte det passar kan man kontakta Sebastian Becke, tel 296 95 eller Pernilla Håkansdotter Olsson, tel 296 81, och komma överens om en tid. Det går också bra att lämna julklappar på julskyltningen i Klippan den 29 november, håll utkik efter kyrkans personal!

Värdet på julklappen rekommenderas till max 150 kronor. Julklappen eller julklapparna lämnas inslagen och med barnets kön och ålder angiven.

Östra Ljungby och Ljungbyhed

Insamling i Ljungbyhed sker vid gudstjänsten den 6 december, Toner och tankar i Advent, i Riseberga kyrka. I Östra Ljungby sker det vid gudstjänsten i Östra Ljungby kyrka den andra advent, 6 december.

Basvaror

Inlämning av basvaror, som kan hjälpa människor som har det svårt i Klippans pastorat, kan ske på S:t Petri församlingshem den 26 november kl 15-18 och 27 november kl 15-20. Som basvaror räknas mjöl, socker, flingor, konserver, toalettpapper och hygienartiklar. Utlämning av matvaror för behövande sker den 4 december i S:t Petri församlingshem kl 09-14, eller tills de tar slut.