Mattan blev som ny!
Monica fick tvättat en kär gammal trasmatta

Vinnaren i Söderås Journalens månadstävling heter Monica Arlemon och kommer från Ljungbyhed.

Hon kom ganska lätt fram till varför just hon skulle vinna tävlingens pris. Hon har ju en lång och tjock trasmatta hemma, och var tvättar man en sådan? Jo, hos Karlssons kemtvätt. Eller hur!!!
– Det speciella med trasmattan är ju att det är en bröllopspresent som vi fick för 35 år sedan, berättar Monica. Vi fick den av en dam, en bekant från Hyllstofta, som själv vävt den.
– Jag har varit på väg att lämna in den till tvätt flera gånger, och nu såg jag chansen. Det passade bra, jag brukar ju aldrig vinna, men nu så! säger Monica glatt.

Tvättar allt!

Nu har mattan fräschats upp ordentligt på Karlsson Kemtvätt. Karlssons kemtvätt drivs sedan 2014 av Niclas och Fufu Karlsson. Det är ett fullserviceföretag inom konsumenttvätt med tvättning av allt från kostymer, kjolar, byxor, klänningar av alla slag, jackor samt mocka och skinn. De har också företagstvätt och är då speciellt nischade mot restaurangbranschen. De kan erbjuda restauranger allt från uthyrningstextilier till arbetskläder och snabba leveranser av linne och dukar.

Mer värde på vinsten

Priset som Monica vann hade ett värde på 2.000:- och så mycket kostar ju inte en tvätt av en matta. Så det blev faktiskt en hel del pengar över att spendera på annan tvätt. Är det något mer som du behöver ha tvättat?
– Jag får väl hem och titta bland vinterjackor och annat, det är ju snart dags att plocka fram dem, avslutar en glad Monica Arlemon innan hon åker hem till Ljungbyhed. Och min son blev eld och lågor när han hörde att det blev ett tillgodohavande, han hade en rock som han ville ha tvättad!