Därför annonserar vi i Söderås Journalen

Colorama

– Jag har haft butiken sedan 1998 och har annonserat i vartenda nummer sedan dess, säger Per-Anders Svensson på Colorama. Söderås Journalen har ju både reportage och annonser och folk läser den. Den är inget man slänger utan vidare. Vår bransch är ju rätt lokal och vi har vår kundkrets i Klippan och bygden häromkring. Vi känner att vi når ut till dem genom att annonsera i Söderås Journalen.

Herners El

– Söderås Journalen är faktiskt den enda tidning vi annonserar i, säger Ulla Herner på Herners El i Ljungbyhed. Folk läser den! Det är en bra mix av reportage och annonser. Det är bra kvalitet på trycket också, vilket ger ett bra intryck.
– Jag läser det mesta i Söderås Journalen, säger Ljungbyhedsbon Kjell Larsson. Det är trevligt med en sådan tidning. Det är ju mycket från området häromkring. Hos Herner handlar jag det mesta när det gäller elektrisk utrustning.

Städpatrullen

– Vi behöver synas och det gör vi genom att annonsera i Söderås Journalen, säger Piotr Pitula på Städpatrullen.
– Vi jobbar mest i Klippan och häromkring och den täcker ju det området. Andra tidningar täcker större områden och då är det lätt att man försvinner i mängden.

Nya Pålles

– Jag vill nå Klippanfolket. Så enkelt är det, säger Jessika Kristensson på Nya Pålles. Det är lokalbefolkningen som jag vänder mig till. Och så får jag personlig service, det är bra.

A4U

– Det är mycket bra för oss att annonsera i Söderås Journalen, säger Mattias Tranmosse på A4U. Vi får bra respons och många är nyfikna på vilka vi är och vad vi håller på med. Det verkar vara både yngre och äldre som läser den.

Göran Ljud & Bild

– Det funkar bra att annonsera i Söderås Journalen, säger Benny Pantzar på Görans Ljud & Bild. Den täcker ju vårt område. Det är ju så att en annons kan leva rätt länge. En kund kan säga att han såg vårt erbjudande i annonsen i Söderås Journalen en tid efter att den varit inne.