Företagarträff under lösare former

Den 8 april samlades företagare, föreningsrepresentanter, politiker och tjänstemän från Klippans Kommun på Best Western i Klippan.

Det var dags för företagarträff med ett nytt koncept! Träffarna brukar bestå av föreläsningar med någon intressant föreläsare, men denna gång testade man principen ”After Work”.
– På det här viset kan kommunen, föreningar och företag samverka. Kommunens roll i detta är att skapa arenor för folk att få chansen att knyta nya kontakter. Genom att ha ”After Work” blir det lite lösare och lite mer mingel än i vanliga fall, säger Anders Lindberg som är Näringslivsutvecklare på Klippans Kommun.

Mellan klockan 18.00 – 20.00 minglade, pratade, åt, drack och nätverkade ett 40-tal personer. Alla som ville lämnade även in sina visitkort för chans att vinna biljetter till Bruksspelet.

Nya möjligheter

En av dem som passade på att träffa nya bekantskaper och säga hej var Klippans Kommuns nya turistinformatör, Matilda Brozén.
– Jag ser fram emot att träffa företagarna och knyta nya kontakter. På det här viset lär jag känna människorna bakom företagen. I mitt arbete som turistinformatör kommer jag att jobba mycket med företagen för att se vad de behöver hjälp med för att locka fler kunder och turister till Klippan.

– Den respons jag fått än så länge från människorna som är här är positivt. Det innebär nya möjligheter att träffas såhär och vi har bjudit in vitt och brett, inte bara från Klippan. På det här viset kan vi hjälpas åt att samverka, avslutar Anders Lindberg innan han minglar vidare.