Några förväntningar på 2015

Nytt år, nya möjligheter!

Kenneth Tranmosse, A4U AB

– Vi förväntar oss att 2015 blir ännu bättre än 2014! Vi har ett spännande år framför oss med nya och gamla kunder. Installationsarbete och reparationer hos kunderna och kanske större lokaler för vår egen del står på agendan för det nya året!

Cecilia Jörlevik, Skäralids restaurang

– 2015 hoppas jag bjuder på många gäster i restaurangen. Det blir en ny spännande meny med betoning på vår, sommar och höst. Där har vi fått med eko, reko och nytänk! Nytt år för mig betyder nya tag och nya möjligheter! För privat del betyder det även prioriterad ledighet med mina tre gossar.

Stefan Lindqvist, Er Byggare

– Vi förväntar oss ett lika bra år som 2014!

Ulla Herner, Herners El

– Vi hoppas att det blir ett lugnare år ute i världen och att vi lokalt kan få en trend med mindre inbrott och skadegörelse. Förhoppningsvis så har vi jobb så vi kan nyanställa, det är alltid trevligt.

Anna Persson, Lukas

– Vi på Lukas ser framemot ett nytt framgångsrikt år med spännande herrmode och nöjda kunder. Varmt tack för 2014 och hjärtligt välkomna in 2015!

Kjersti Landgren, Trendi Skor Perstorp

– Vi ser positivt på 2015. Vi hoppas att både gamla och nya kunder, från Perstorp och övriga orter, fortsätter att uppskatta vårt sortiment och vår personliga service. Vi behöver ju varandra!

Edyta Pitula, Städpatrullen

– Att det blir lika bra som 2014! Vi ser fram emot att träffa våra kunder, gamla som nya. Privat hoppas jag på mer tid med familjen.

Tommy Dahlman, Rörmontage

– Mina förväntningar för det nya året är att det fortsätter rulla på med jobb. Jag är på jakt efter en ny rörmokare så det ser jag fram emot att kunna anställa. I övrigt önskar jag att man får ha hälsan och uppleva mycket.

Helena Jakobsson, Gunns Mode

– Vi ska fortsätta utvecklas och erbjuda ett sortiment som passar alla våra kunder. Vi ser alltid framemot att träffa både gamla och nya kunder i butiken.

Ann-Marie Nilsson, Colorama

– Att uppfylla kundernas förväntningar och möjligheter samt bredda våra kunskaper ytterligare!

Lars Andersson, Hemköp Ljungbyhed

– Vi ser framemot ett nytt år med nya utmaningar. Vi fortsätter att arbeta med god mat i fokus och välkomnar såväl gamla som nya kunder till vår butik.

Jessika Kristensson, Nya Pålles

– Nya Pålles ska fortsätta nå ut till så många som möjligt. Vi håller kvar vid samma anda, samma goda mat och glada kunder. Och givetvis våra glada servitriser!

Leif-Åke Andersson, Guld o Silversmedjan

– Vi kommer kunna stärka vår egentillverkning DREAM med fler smycken, då vi ökat antalet guldsmeder. Nya spännande smycken kommer med mycket sten och glitter. Smycken får lov att sticka ut så vi ser med tillförsikt på det nya året. Givetvis hoppas vi på en stark handel för alla butiker i Klippan med omnejd.

Bert-Åke Andersson, Tandläkare

– Förhoppningarna, men även i viss mån förväntningarna, är att patienttillströmningen fortsätter i samma takt som det senaste året. Vi hoppas också att vi kan expandera ytterligare och kanske t.o.m. bygga till så att vi får fler behandlingsrum. Vi börjar nämligen bli lite trångbodda!

Carina Nilsson, Basthi

– Jag hoppas att vi 2015 får ha kvar alla butiker i Klippan och fortsätta ha ett levande centrum. Basthi vill fortsätta inspirera gamla och nya kunder!

Dennis Hansson, Börjessons Bil

– Att kunder med lite äldre VW och Skoda-bilar ska hitta oss och se att vi kan konkurrera även med priset. Vi ser framemot en fortsatt stark utveckling på fordonsmarknaden. 2015 hoppas vi på fortsatt utomordentligt nöjda kunder!

Benny Pantzar, Görans Ljud och Bild

– Vi kommer satsa ännu mer på vitvaror och fortsätta leverera elektronik av bra kvalité till Klippanborna. I år satsar vi också på större lokaler, så vi har mycket att se fram emot 2015!

Thomas Carlsson, Ica Nära Klippan

– Vi ser fram emot ett nytt spännande år i butiken. Ica Nära kommer fortsätta i samma anda som det lyckade året 2014 och hoppas på att 2015 blir minst lika bra!

Perstorps FF, Rolf Jansson

– Våra förväntningar är att det ska gå så bra som möjligt med alla våra verksamheter! Fotboll, innebandy och alla våra kringaktiviteter hoppas vi ska blomstra under det nya året. Vi ser fram emot att möta både nya och gamla medlemmar i föreningen. Vår loppisverksamhet fortsätter givetvis, fotbollsskolan drar igång, bingoverksamheten och karnevalen är saker vi ser fram emot!