Vinn en kväll på Austin TX

Den 17 januari slår Best Western Hotell Klippans nya restaurangsatsning Austin TX upp portarna. Här har man inspirerats av ”the southern hospitality” när det gäller servicen, och på menyn står klassisk amerikansk mat. Du som gillar hamburgare och rejäla köttbitar lär inte gå hem besviken.

I Söderås Journalens månadstävling kan du den här gången vinna möjligheten att bjuda dig själv plus fem vänner på en helkväll på Austin TX. I paketet ingår trerätters middag inklusive lämplig dryck.

För att kunna vinna vill vi som vanligt att du skickar in en motivering till varför just du eller någon närstående förtjänar priset. Därefter väljer vi på Söderås Journalens redaktion ut en vinnare. I ett kommande nummer gör vi ett reportage om dig och din vinst.

Vi behöver ditt bidrag senast den 2 januari. Skicka in ditt tävlingsbidrag till följande adress:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

OBS! Märk ditt svarkuvert med ”Austin TX”

Lycka till!