Har du kanske Årets bild i din kamera? Glöm då inte att skicka in den!

Tävlingen är indelad i fyra olika kategorier: Människor, Djur och natur, Ögonblicket och Lokala motiv. Vinnarna utses av Söderås Journalens redaktion i samråd med Ljungbyhedsbördige fotografen Rickard Nilsson.

Som tävlingsdeltagare ställer man upp med maximalt fem bilder, och man väljer själv vilken eller vilka av de fyra kategorierna man medverkar i. I kategorin ”Lokala motiv” måste det framgå att bilden är tagen inom Söderås Journalens utgivningsområde (Klippan, Ljungbyhed, Perstorp, Östra Ljungby, Röstånga och Kvidinge). I övrigt räcker det att bilden är tagen någon gång under 2014.

Vinnarna i de fyra olika kategorierna tilldelas vardera 1 000 kronor i form av så kallade Klippancheckar, som går att använda som betalning i alla butiker i Klippan som tillhör Klippans Köpmannaförening.

Ladda upp på Klippanshopping.se

Tävlingsbilder laddas upp på www.klippanshopping.se under fliken
”Fototävling” och ”Skicka in bild”. Tävlingen pågår året ut och i början av 2015 presenteras vinnarna i Söderås Journalen.